Satchmos


  
Satchmo´s - Det enda du behöver 
Odlarevägen 8 | 226 60 Lund | Tel: 046-373550 | satchmos@telia.com
0 kronor inkl. moms. Visa varukorg
Om oss

Vi startade vår verksamhet Löberöd 1991 och den första butiken vi hade var på 40kvm och i anknytning till mitt hund- och kattpensionat. Den utökades snabbt till 80 och för att sedan bli drygt 100kvm. Bosse tyckte vi skulle leta butik i Lund. Vi hittade en lokal på 275kvm och det dröjde inte länge förrän den också var för liten. Det börjar kännas som om vi är på väg att växa ur vår nuvarande lokal på 800kvm.

Namnet Satchmo's är Louis Armstrongs smeknamn, en stor jazzmusiker och vill man använda hans namn så måste man ge allt. Nu var det inte bara Mr Armstrong som gjorde att jag fastnade för namnet, Satchmo's. Jag hade en katt som hette så och han var också ljuvlig. Så när jag på mitten av 80-talet ansökte om kennelnamn, så fick det bli Satchmo's.

Butiken i Lund
är på 800kvm och har ett enormt brett sortiment till katt och hund, ett av de största i Europa. Vi har även en mycket trevlig fiskavdelning, samt foder och tillbehör för smådjur och fågel.Vi har kundkort som ger årsbonus, samt extra bonus till våra foderkunder.
Precis utanför butiken har vi vår kundparkering, vilket gör det lätt att komma till.
Vår adress är; Odlarevägen 8, 22660 Lund, 046-373550

Butiksregler

Hundarna får gärna följa med in, men vissa regler gäller; alla hanhundar ska använda hanhundsskydd. Vi lånar ut dessa. När tikarna löper så måste de stanna utanför. Alla hundar skall hållas kopplade. Använder ni Flexikoppel, så ska linan hållas kort och kopplet vara låst.

Priser

Vi håller samma priser i butiken som i webbutiken. 

Öppettider

Vi har öppet Måndag - Fredag 10-18,30, Lördagar 10-14.
Röda dagar håller vi stängt och likaså vissa aftnar och det är; Påskafton, Midsommarafton, Jul- och Nyårsafton.

Betalsätt
Copyright 2013 Satchmos Hund & Katt | E-post: satchmos@telia.com